Hoorcollege Monteverdi op cd

Uitgave van de tiende in een rij van hoorcolleges, ditmaal over de Italiaan Claudio Monteverdi. Hij is zonder twijfel de belangrijkste componist geweest uit de boeiende periode waarin de renaissance overging in de barok. Meer informatie over deze uitgave vindt u in de sectie Hoorcolleges.


Warning: fopen(.SIc7CYwgY): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/leosamam/wp/wp-content/themes/unspoken/footer.php on line 18

Warning: fopen(): open_basedir restriction in effect. File(/var/tmp/.SIc7CYwgY) is not within the allowed path(s): (/www/htdocs/leosamam:/tmp:/usr/local/lib/php) in /www/htdocs/leosamam/wp/wp-content/themes/unspoken/footer.php on line 18

Warning: fopen(/var/tmp/.SIc7CYwgY): failed to open stream: Operation not permitted in /www/htdocs/leosamam/wp/wp-content/themes/unspoken/footer.php on line 18

Leo Samama © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress