11 maart 2014 – Lezing op festival Schiermonnikoog

In het kader van het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog vindt van 8 t/m 13 maart 2014 de derde editie plaats van het Festival Jong Talent. Onder leiding van Nobuko Imai (altviool), Philippe Graffin (viool), Jan Wijn (piano), Jeroen Reuling (cello) en Chen Halevi (klarinet) worden zes dagen lang openbare masterclasses gegeven en elke middag en avond zijn er concerten. Daarnaast worden natuurexcursies georganiseerd onder leiding van een gids van Natuurmonumenten en worden muziekdocumentaires vertoond. Musicoloog en componist Leo Samama geeft op 11 maart een lezing over ‘De taal van Muziek’.


Warning: fopen(.SIc7CYwgY): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/leosamam/wp/wp-content/themes/unspoken/footer.php on line 18

Warning: fopen(): open_basedir restriction in effect. File(/var/tmp/.SIc7CYwgY) is not within the allowed path(s): (/www/htdocs/leosamam:/tmp:/usr/local/lib/php) in /www/htdocs/leosamam/wp/wp-content/themes/unspoken/footer.php on line 18

Warning: fopen(/var/tmp/.SIc7CYwgY): failed to open stream: Operation not permitted in /www/htdocs/leosamam/wp/wp-content/themes/unspoken/footer.php on line 18

Leo Samama © 2018 All Rights Reserved

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress